torsdag, september 28, 2006

Usch, Sydsvenskan

"Inget gott som inte har nåt ont med sig"

Så skriver Sydsvenskan om att Jonas Sjöstedt (v), konstaterat att Sverigedemokraterna är större än Vänsterpartiet i Skåne.

Jag blir förbannad. Inte minst när det gäller Sydsvenskans rapportering av Sverigedemokraterna. Jag sökte på "Sverigedemokraterna" på hemsidan, och försökte hitta någon politisk rapportering eller analys. Inte en träff. Massor med taktik/strategi/opinionsmätnings-journalistik, men inte ett jota om deras politik!

Wallner skriver om SD:s 33-punktsprogram. Det antogs på riksårsmötet 2005.

Varför har ingen tidning skrivit en rad om detta innan valet?

4 kommentarer:

Erik Almqvist sa...

Varför har ingen tidning skrivit en rad om detta innan valet?

Mitt tips är att man varit rädda att vi ska få fler röster om programmet publicerades innan valet. Hittills har ju aldrig vår politik lyfts fram på riktigt.

Sen kan jag iofs personligen tycka att just 33-punkts programmet kunde filas på en hel del. Vissa punkter misstolkas nog lätt.

Rasmus Ling sa...

Nej, politiken har inte lyfts fram, utan alldeles för mycket trams. De andra småpartierna har granskats utifrån deras agenda, om än osakligt då och då. Dom har förlorat på det. Liksom ni skulle ha gjort om ni blivit utsatta för detsamma.

Erik Almqvist sa...

Definitivt inte. Vi har bara fått TV-tid två ggr där vi kunnat prata politik, och allt tyder på att vi tjänade mycket på båda. Det var också den allmäna analysen etablissemanget gjorde.

F ö tror jag knappast F!, JL och PP hade nått ens det mediokra resultat man gjorde i valet om det inte vore för den mediatid man gav dessa partier. Dessa partier menar dessutom själva att de skulle behövt ännu mer tid att få pratta politik för att kunna gå bättre.

Vera sa...

Det är förjävligt att folk faller för den sorts politik som sverigedemokraterna har att erbjuda..