måndag, januari 22, 2007

Inga bevis

Jan Guillou skrev en bra krönika igår. Han hävdar sarkastiskt att migrationsministern skulle vara pedofil. Men vill inte ange sina bevis. Precis som det är för de som döms enligt terroristlagarna. Helt absurt, alltså.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Han ser verkligen ut som en pedofil! Dessutom har han politiska motiv: Ministern tillhör ett politiskt parti som tycker att det mesta ska vara tillåtet och att staten inte ska agera fömyndare och lägga sig i människors privatliv. KAN DET SÄGAS TYDLIGARE??

Anonym sa...

Jag läste också Guillous debattartikel och måste säga att jag är förvånad över att det inte blivit mer liv om det hela. Inte för att jag är någon fan till Billström, och jag gillade Guillous resonemang, men det kan inte kännas kul för Billström att bli kallad pedofil.

Och det är inte en debattstil som jag kommer att anamma...

Anonym sa...

Tråkigt, även om jag inte har läst debattartikeln. Hur som helst så har jag funderat en del över det du har skrivit, och jag håller med till 100% procent i miljösynpunkt. Och även om det är rätt så känns det tråkigt om en del människor numera kommer att bli tvungen att avstå från att ha bil. Hur har du reagerat på den här lilla debatten som har varit nu dom senaste dagarna om att kollektivtrafikpriset har stigit mycket mer än bensinpriset? Förresten, rolig jämförelse med Redhawks i ett tidigare inlägg :-)