tisdag, april 15, 2008

Det tog ett tag att få svar från MFF. Men till slut fick jag ett. De har ingen miljöpolicy. Men de har en på g, i höst. Ska bli intressant. Jag ska bli medlem om den blir vass.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Din jävla nolla! Ett parti ska ha högre till tak en så. Att försöka stänga av en 72-årig partikamrat bara för att han inte har samma åsikt som du... Lågt!

http://sydsvenskan.se/skane/svedala/article316334.ece

Kristian

Anonym sa...

Jag läste precis att du ville ha ut René bara för att han tycker att invandrare ska lära sig om kvinnors lika rätt, könsstympning och barnaga. Alltså ursäkta men hur jävla dum i huvet är du?

Jag är själv kvinna och VET att invandrare över lag slåss, ser ner på kvinnor och stympar. Du säger: "Det är oacceptabla främlingsfientliga åsikter. Förutom att motionen är juridiskt ohållbar pekar den utan belägg ut invandrare. Han kan inte vara med i vårt parti som har helt andra uppfattningar i den frågan"

Det är fan inte främlingsfientligt! Är det inte mer fientligt att könsstympa och utöva våld mot kvinnor? Är inte det en mänsklig rätt att INTE stympa? Du kan ju flytta ner till Afghanistan så får vi se hur länge du klarar dig. Jag tror inte ens du vet vad könsstympning innebär. Jag tror inte ens du vet vad barnaga innebär. Och jag tror inte du vet vad det innebär att vara kvinna, jämt utsatt.

Varje gång jag går ut på en klubb i malmö blir jag antastad, slagen och kallad saker, av invandrarmän. Jag har alla bevis som finns på att invandrarmän över lag beter sig sämre och har sämre syn på kvinnan än svenska män.

Sedan när är det fel att vara lite rättvis? TROR DU JAG HAR LUST ATT ALIBABA OCH HANS SJU RÖVARE SKA STYRA I SVERIGE OCH TVINGA MIG OCH MINA SYSTRAR ATT SKÄRA UPP MITT UNDDERLIV???!!! ÄR DET DET DU TYCKER!!??

Fy fan för dig, brinn i helvetet din feger jävel.

Rasmus Ling sa...

Kristian: Miljöpartiet är nog det parti som har allra högst i tak. Men när det gäller synen på människor, så har vi inte det. Delar man inte grundläggande värderingar som partiet så bör man inte vara med i det. Det är inget konstigt.

Anonym: Alla som bor i Sverige ska följa svenska lagar, det har ingen sagt emot. Men att peka ut specifika grupper är fel. Alla ska följa dem, inte bara de som flyttar hit, utan även de som alltid bott här. Den största invandrargruppen till Malmö är heller inte afghaner, utan danskar. Det bör vara samma sak i Svedala.