onsdag, juni 21, 2006

Gittan

Alleles innan jag vaknade imorse så hann jag drömma "Gittan fungerar". (Gittan är för somliga den fullständiga fritidssysselsättningen, för somliga ett mycket nödvändigt arbetsredskap, miljöpartiets interna kommunikationssystem). Och vetni, det funkade! Så nu kan jag jobba på riktigt.

Sverige mot Tyskland. Kan bli tufft. För tufft.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, så jävla kässt att de inte kunde vinna över England!
Nu är det kört. Och jag som ville att Argentina och Sverige skulle mötas..! (Vilket de kommer göra om Sverige och Argentina vinner sina matcher på lördag.)
Alla höll på Sverige med mig igår iaf, det var kul (eftersom de hatar England p g a ockupationen av de där öarna, Las Malvinas).
Förrsten, hur tror du det kommer gå för Argentina? Min värdmamma undrade.

Rasmus Ling sa...

Dom har varit mycket bättre än jag trodde, jag trodde dom skulle vara kassa. Men nu kan dom gå långt. Jag hoppas dom åker ur nästa omgång, men jag tror det går till semifinal, kan du hälsa din mor.

Anonym sa...

Varför hoppas du det?!
Hon hälsade att du kunde dra till horan som födde dig... (Det är typ som att säga "din jävel!"; inte så allvarligt som det låter...)

Rasmus Ling sa...

Dom är inte precis snälla i Argentina... Jag ville att dom skulle åka ur på grund av att Crespo är så vidrig + att vi har gjort ett tips där jag skulle tjäna på att de åkte ur. Och Mexiko är ju ett nice land säkert. Nu hoppas jag på Ghana mot Brasilien!

Anonym sa...

Ha ha... Äsch, de pratar så.

Vadå, Crespo är väl söt?

Men nu kommer de åka ur på fredag, mot Tyskland... (Alla ville att Sverige skulle vinna över Tyskland, för de skulle inte Argentina behöva möta Tyskland.)

Rasmus Ling sa...

Men det var ju bra för dig, annars hade du kunnat bli mördad om vi slog dom!