torsdag, juni 01, 2006

Rapport; Radikala alibin

De politiska ungdomsförbunden är radikala alibin. Grön Ungdom språkrör Alexander Chamberland har gjort en rapport om detta och hade presskonferens om det idag.

Han kommer fram till följande:
* SSU tycker ungefär som miljöpartiet, och alltså inte som sitt eget parti. Rapporten tar upp en mängd frågor, allt från betygen i skolan till buggningen av vanliga människor. Men det är klart, en schysst position är väl inte det sämsta?

* MUF är nyliberala, och skäms inte för det, till skillnad från (m).

* Ung vänster är radikala, vilket iochförsig vänsterpartiet kan vara i retoriken ibland också, även om de sedan lägger sig platt för s i alla frågor. Men UV är betydligt mer aggressiva.

* KDU vill avskaffa minkfarmerna. Ingen sån där fråga man brukar koppla ihop med ett konservativt borgerligt parti. De har en rätt schysst miljöpolitik, relativt sett, till skillnad från KD.

* Exemplet CUF är klart värst, och även om (c) gått till höger och saknar miljöpolitik så är CUF Sveriges mest nyliberala politiska organisation, om man bortser från Frihetspartiet. Riktigt så långt framme är inte (c), och de vill väl inte ännu avskaffa arbetsrätten?

* LUF är en rätt schysst organisation, på flera sätt. Det är synd att (fp) ser brottslighet som en fråga om genetik, vill övervaka oss lika mycket som Bodström och vill ha kvar monarkin. LUF vill inget av detta.

Glömde jag något förbund? Jo, Grön Ungdom. Men vi för samma politik som miljöpartiet de gröna, don´t worry!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonym sa...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

Anonym sa...

I find some information here.